MN Auto

Køb, salg, bytte af motorcykler, biler, ATV'er og campingvogne

 

Åbningstider

  • Man 8.00 - 16.00
  • Tir 8.00 - 16.00
  • Ons 8.00 - 16.00
  • Tor 8.00 - 16.00
  • Fre 8.00 - 16.00

 

  • Lør, 09-03: Efter aftale
  • Søn, 10-03: 10:00 - 13:00
Ring på 98 26 24 24
Kontakt

Service - japanske og andre mærker

Hos MN Auto har vi stor erfaring med service, reparation og ombygning af alle fabrikater motorcykler, herunder.
Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, Ducati, KTM, Husqvarna, Triumph, BMW, Indian osv.

Timepris på værkstedet er 550 kr inkl. moms på de nævnte modeller.

Ved at overholde serviceintervallerne sikrer du dig en driftsikker og velkørende motorcykel, med en væsentlig mindre risiko for uforudsete udgifter, som kan lave følgeskader.

Serviceinterval på de fleste japanske, italienske, engelske, amerikanske motorcykler er 15.000 km / 1 år. Hvis du er i tvivl om netop din model, er du velkommen til at sende os en mail.

Når vi udfører service på din motorcykel, bliver der gennemgået en række felter, som altid kontrolleres grundigt og dokumenteres. Så har du et overblik over tilstanden på din motorcykel, samt sliddele som bremser, dæk, drivbælte osv.

Efter endt service vil der altid medfølge et værkstedskort, hvor du kan se det udførte, bemærkninger til motorcyklen og oplysninger som km-stand og dato. Derved har du nemmere ved at huske servicedato, km-stand og hvad der er udført på tidspunktet.

Alt efter mærke/model og omfang starter servicepriserne fra 1.600 kr inkl. moms, materialer og miljøtillæg. Alle priser er inkl. timeløn.

Kontakt os via mail: Jonas@mnauto.dk eller formularen herunder for at booke tid til service eller tilbud på en reparation/ombygning

Få et godt tilbud på service

Har du et køretøj, der trænger til service eller reparation? Eller skal du have monteret nye dele? Få et godt og uforpligtende tilbud fra værkstedet ved at udfylde og indsende nedenstående formular. Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 

Dit køretøj
Dine kontaktinformationer

Åbningstider

ALLE HENVENDELSER VEDR. RESERVEDELE
håndteres kun på mail
Skriv til reservedele@mnauto.dk

ØVRIGE HENVENDELSER
Skriv til finn@mnauto.dk
eller ring på 98 26 24 24